Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش با بيان اينکه پژوهش ها نشان مي دهد دوره هاي ضمن خدمت معلمان چندان کارآيي ندارد، گفت: طرح کارآمد از سال تحصيلي 97 - 96 جايگزين اين دوره ها در دوره ابتدايي خواهد شد.

رضوان حکيم زاده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش ايرنا، هدف از اجراي اين طرح را تقويت سطح علمي، مهارت ها و شايستگي هاي معلمان برشمرد و اظهار داشت: در اين طرح سعي مي شود با مشارکت معلمان و با هدايتي که مديران مدارس خواهند داشت، نيازهاي اصلي معلمان از طريق آنها و مديران شناسايي شده و با استفاده از روش هاي گفت و شنودي از تجربه معلمان استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآور شد: در قالب اين طرح اختيار به دست مديران سپرده خواهد شد تا آموزش هايي که برگزار مي شود، متناسب با دانش، نگرش، مهارت هاي لازم و در راستاي رفع نيازهاي واقعي معلمان باشد.
معاون ابتدايي وزير آموزش و پرورش افزود:‌ البته اين آموزش ها محدود نمي شود و آنچه که معلمان نيز ابراز کنند به رسميت شناخته خواهد شد و تمامي تلاش ما بر اين است تا فرصت هاي ياددهي، يادگيري و هزينه اي که مصرف مي شود به صورت هدفمند باشد و نيازها را رفع کند.
به گفته حکيم زاده، وزير آموزش و پرورش با کليات طرح کارآمد موافقت کرده و مکاتباتي نيز با نيروي انساني وزارتخانه انجام شده و در نهايت قرار است اين طرح به صورت پايلوت با تاکيد بر اينکه نمونه گيري، معرف همه مناطق کشور و با در برگيري مناطق محروم باشد از سال تحصيلي 97 - 96 آغاز شود.

** برنامه اي براي حذف قرآن از دوره ابتدايي نداريم
معاون ابتدايي وزير آموزش و پرورش، قرآن را راهنماي عمل اصلي زندگي انسان و آموزش هاي دوران کودکي را بسيار تاثيرگذار دانست و گفت: نه تنها برنامه اي براي حذف قرآن از دوره ابتدايي نداريم بلکه بدنبال اين هستيم که متناسب با سطح رشد علمي دانش آموزان، خلاقيت و نوآوري آموزه هاي ارزشمند قرآني را طوري به دانش آموزان آموزش دهيم که از مرحله شکل و فرم به عمق و محتوا برسند و اين آموزش ها در وجود آنها نهادينه شود.
وي با بيان اينکه اين مساله که عنوان مي شود درس قرآن از دوره ابتدايي حذف خواهد شد را قويا تکذيب مي کنم و قرار نيست چنين چيزي اتفاق بيافتد، اظهار داشت: در برنامه پيش دبستاني و دبستان بر اساس برنامه سند تحول بنيادين نظام آموزشي و کليات نظام آموزش و پرورش يکي از هدف هاي اصلي اين است که بتوانيم بچه ها را در طول دوران تحصيل به گونه اي تربيت کنيم که مهارت لازم را در روان خواني و درک مفاهيم و روخواني قرآن کريم کسب کنند.
حکيم زاده گفت: تلاش داريم آموزش هاي قرآني در بين دانش آموزان به گونه اي هدايت شود که تجلي آن را در رفتار دانش آموزان مشاهده کنيم و آموخته ها صرفا حفظ کردن سوره هاي قرآن نباشد.
وي ادامه داد: در عين حال که حفظ کردن، روخواني و روانخواني با جديت در تمامي مقاطع تحصيلي دنبال مي شود، ارديبهشت ماه هر سال براي دانش آموزان پايه سوم که موفق به يادگيري روخواني قرآن شوند جشن شکرگزاري برگزار مي شود.
معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش يادآور شد: همچنين در دوره پيش دبستاني و در برنامه هاي مصوب يک پيوست خاص انس با قرآن داريم که در ذيل آن برنامه ها و اهداف عمليات متعددي پيش بيني شده و هدفش دنبال کردن آموزش قرآني در مقطع پيش دبستاني است.
وي خاطرنشان کرد: بر اساس آخرين آمار، گروه معلمان دوره ابتدايي 265 هزار و 57 نفر شامل 179 هزار و 88 زن و 85 هزار و 969 مرد است و در مجموع هفت ميليون و 648 هزار و 765 دانش آموز دختر و پسر در اين دوره تحصيل مي کنند.
فراهنگ ** 1883 ** خبرنگار: مريم جلوداران ** انتشار: اميد غياثوند
براي اطلاع از اخبار متنوع فرهنگي و هنري، با کانال فرهنگي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
https://t.me/irnaf



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب

ایسنا/اردبیل رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله بشود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند.

حسام رسولی، ۱۳ اردیبهشت در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب استان اردبیل که به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل در سالن اجتماعات شرکت مخابرات برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته مقام معلم اظهار کرد: جامعه محصول هنر و فکر معلم و قطعا هر موفقیتی در جامعه حاصل پرورش و آموزش معلمان است و اگر نقصی در جایی وجود دارد از آن  ناشی می شود که حرف معلمان خود را خوب گوش ندادیم.

رسولی ادامه داد: برای جلوگیری از بحران های جامعه و بحران های تدریجی مثل بحران بیکاری، بحران کاهش جمعیت و شیب هرمی جمعیت که به سمت پیری پیش می رود و همچنین بحران های اعتیاد و یکی از بحران های مهم جهان که با آن مواجهیم بحث بحران آب، نیازمند برنامه ریزی مدون، منطقی و علمی هستیم.

 وی افزود: دنیا با دو بحران هویت و آب مواجه است که هر دو نیازمند ایفای نقش معلم است و در استان ما نیز معضل آب  محرز شده، بگونه ای که در دوره آبیاری در منطقه آمار مراجعه به پزشکی قانونی زیاد می شود و علت آن تنش آبی در روستاها و همچنین شهرها است.

رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: ما بایستی علاوه بر پرداختن به بحث کیفیت آب، کمیت آب را نیز در نظر داشته باشیم که در بحران آب تاثیر گذاشته و در این حال، شرکت آب منطقه ای، آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دست به دست هم داده اند تا بتوانند نقطه شروعی در جلب مشارکت کسانی باشند که پیرو برنامه مدون اهداف طرح داناب را به جلو ببریم.

وی اذعان کرد: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله شود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند بنابراین دانش آموزان ما که ذهنشان خلاق است حتما برای این مسئله و مشکل راه حل پیدا خواهند کرد.

رسولی خاطرنشان کرد:  این طرح را باید برای نسل جدید طرح مسئله کنیم و مطمئنا نسل جدید با کمک علم و فناوری خود این مسئله را حل خواهد کرد.

در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل نیز در این کارگاه با اشاره به اهداف طرح داناب گفت: طرح داناب با هدف ایجاد مشارکت کلیه بهره برداران و کلیه ذینفعان که از منابع آب استفاده می کنند شکل گرفته که در واقع بحث نجات آب است.

فراهم کاظمی آذر اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم و امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک آموزش دهندگان و معلمان به اهداف مورد نظر این طرح برسیم.

سفیران نجات آب در استان باشیم

معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این رویداد آموزشی گفت: در طرح داناب در راستای افزایش مثبت و تغییر نگرش و به عنوان سفیرانی که بتوانیم در جهت حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب کار بکنیم، نقش داریم.

محمود مشکی با بیان اینکه برای پیش بینی طرح داناب و پیشگیری از بحران آب نیازمند همکاری معلمان و مدیران مدارس هستیم، اظهار کرد: باید دانش اموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار بحث درس در مدرسه به مسئله های مختلف تز جمله آب ورود کنند.

وی افزود: ما با چهار نوع ارتباط مواجه هستیم ارتباط با خود، ارتباط با دیگران، ارتباط با خدا و ارتباط با طبیعت که همه این ارتباط ها در سند تحول موقعیت آفرین هستند.

مشکی ادامه داد: شناخت مهم ترین پایه حرکت است و در موضوع آب  بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع حائز اهمیت است.

وی افزود: بین افکار و رفتار رابطه است و مبنای هر چیزی و عملی با توسعه آموزش است بنابراین بحث مدیریت در مسئله آب حائز اهمیت است تا فرصت های جدید در توسعه ایجاد شود.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس جامعه آماری ما که زیاد هم می باشد، در کلاس های درسی انتظار از معلمان و مدیران این است که بتوانیم اکثریت دانش آموزان را از این آموزش های طرح بهره مند کنیم و آموزش کیفی در این بحث در اولویت می باشد.

وی اذعان کرد: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

مشکی در پایان بیان کرد: دانش آموزان دوره اول متوسطه در پایه های هفتم، هشتم و نهم در مناطق نوزده گانه استان از آموزش های داناب بهره مند خواهند شد و این با کمک کلیه عوامل مدارس اعم از مدیران معلمان و کلیه نواحی آموزشی خواهند بود.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • بازخورد مثبت و اعتماد دانش آموزانم مایه آرامش من است