Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهراب شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: آموزش در جمعیت هلال‌احمر یک موضوع راهبردی و دارای اهمیت بوده و جزو وظایف و مسؤولیت‌های اصلی این جمعیت محسوب می‌شود.

وی افزود: آموزش‌های مختلفی از جمله آموزش همگانی در حوزه حوادث و بلایا که مخاطب آن همگانی و مجموع 80 میلیون جمعیت کشور است، ارائه شده و علاوه بر آن، آموزش‌های عمومی و پایه برای امدادگران و نجاتگرانی که به صورت داوطلبانه در فعالیت‌های هلال‌احمر حضور دارند (50 هزار امدادگر) و آموزش کارکنان به منظور انجام اهداف شغلی آن‌ها، ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت جمعیت هلال‌احمر گفت: بخش دیگری از آموزش‌ها هم به صورت آموزش‌های عالی در مراکز علمی و کاربردی هلال‌احمر با پذیرش دانشجو برگزار و این آموزش‌ها به صورت آموزش‌های بلندی که منجر به أخذ مدرک می‌شود، است.

شریفی با اشاره به بیشترین آمار ارائه آموزش‌های جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: از نظر فراگیر، آموزش همگانی از جمله آموزش‌هایی است که به صورت جدی دنبال می‌شود و در این زمینه طرح خادم در خانواده‌ها آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پنج سال آینده برای 20 میلیون خانوار برگزار شود.

این مسؤول با اشاره به مهم‌ترین اهداف برگزاری آموزش‌های هلال‌احمر تصریح کرد: مهم‌ترین اهداف از برگزاری این آموزش‌ها، تغییر رفتار است تا مردم برای مواجه با مخاطرات آماده شوند و کمتر آسیب ببینند؛ به عبارت دیگر می‌توان گفت مهم‌ترین اهداف در ارائه آموزش‌های همگانی، حفاظت کمتر جامعه و حفظ سلامتی مدنظر است.

مدیرکل آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت جمعیت هلال‌احمر یادآور شد:آموزش یکی از مؤثرترین روش‌ها برای تغییر رفتار و ارتقای توانمندی جامعه است و اگر بخواهیم جامعه توانمند و به دور از آسیب‌پذیری داشته باشیم باید آموزش‌‌های لازم به آن جامعه ارائه شود؛ اگر مردم راهکارهای مقابله با حوادث را بدانند در زمان رویداد آن با مشکل روبه‌رو نمی‌شوند.

شریفی ضمن تبیین سیاست‌های سال جاری هلال‌احمر تصریح کرد: طرح خادم و دوره‌های آموزشی به صورت جدی در سال جاری دنبال می‌شود که البته طرح خادم خانواده‌های بیشتری را زیر پوشش قرار می‌دهد؛ در آموزش‌ها به امدادگران هم توجه شده و توانمندسازی آن‌ها برای انجام مأموریت‌ها انجام می‌شود؛ در آموزش کارکنان هم به دنبال آشنایی کارکنان با مسؤولیت‌هایشان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از شاخص‌هایی که در تمام دنیا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، آمادگی خانوارها و مؤلفه آموزشی آن‌ها است که این شاخصه در کشور مورد قبول نیست و باید اقدامات جدی‌تری را برای آماده‌سازی جامعه آماده در برابر مخاطرات انجام دهیم.

مدیرکل آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه آموزش طرح خادم در استان قزوین همچون سایر استان‌های کشور آغاز شده است، گفت:دوره آموزشی مدیریت بحران پیشرفته سطح یک برایمدیران و معاونان پنج استان کشور از جمله استان قزوین، تهران، قم، سمنان، البرز از روز گذشته در استان قزوین آغاز شده است که سطح پایه این دوره در سال گذشته برگزار شد.

شریفی اضافه کرد: در دوره آموزشی مدیریت بحران پیشرفته سطح یک پایه آشنایی مدیران و معاونان هلال‌احمر که به مدت سه روز در استان قزوین برگزار می‌شود، آگاهی لازم این مدیران و معاونان نسبت به جایگاهی که دارند و ایجاد مهارت لازم آن‌ها برای مواجه با حوادث بحرانی ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته آموزش طرح خادم برای 25 هزار خانوار پیش‌بینی شده بود که این آمار در سال جاری افزایش یافته است، مطرح کرد: آموزش‌های لازم هم برای 10 هزار از کارکنان و 50 هزار نفر از امدادگران پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ،کاظم فلاحی دوست،افزود: در ساعت ۱۳:۲۰ دیروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت، طی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (Eoc) استان، گرفتار شدن ۱۰ خانوار عشایری در سیلاب منطقه دشت بازار واقع در شهر سی سخت شهرستان دنا، گزارش شد. وی گفت: بلافاصله تیم امدادی شهرستان دنا به منطقه حادثه اعزام و بعد از ارزیابی اولیه، نجاتگران هلال‌احمر به چادر‌های عشایر که دچار آبگرفتگی شده بودند، امدادرسانی کردند. مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: طبق تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان در ساعت ۱۹:۰۵ دیروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، مبنی بر عدم هوشیاری وتب بالی کودکی یکساله در منطقه تنگ سیب زیلایی، بلافاصله تیم امدادی مارگون بهمراه کادر اورژانس ١١۵ به محل حادثه اعزام شد. فلاحی دوست افزود: باتوجه به بارندگی سخت گذر بودن مسیر امکان انتقال برای اورژانس میسر نبود. اقدامات اولیه توسط نجاتگران هلال‌احمر انجام شد و کودک با امبولانس هلال‌احمر به منطقه دسترس در جاده انتقال و جهت انتقال به مرکز درمانی به اورژانس ۱۱۵ تحویل داده شد.

دیگر خبرها

  • تداوم امدادرسانی به افراد متاثر از بارندگی و آبگرفتگی‌ها در خوزستان
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده‌باش درآمد
  • آماده‌باش هلال‌ احمر زنجان در پی صدور هشدار هواشناسی نارنجی
  • آماده‌باش هلال‌ احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در استان
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد
  • آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر به دنبال هشدار سیلاب
  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»