Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید موفق یک کارشناس بسیجی در حوزه اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهارداشت: در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ آﻣﻮزش ﺿﻤﻦ ﺧﺪﻣﺖ ﻛﺎرﻛﻨﺎن در ﺳﺎزﻣﺎن های ﻣﺨﺘﻠﻒ از ﺟﺎﻳﮕﺎه ﺧﺎصی برخور دار اﺳﺖ زﻳﺮا در ﭼﻨﺪ دﻫﻪ اﺧﻴﺮ ﺑﻴﺶ از ﻫﺮ دوران دﻳﮕﺮ در ﻃﻮل ﺗﺎرﻳﺦ ﺑﺸﺮی، ﻋﻠﻮم و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژي ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ اﻳﻦ ﺗﺤﻮل و دﮔﺮﮔﻮنی ﺑﺤﺪی اﺳﺖ ﻛﻪ ﻋﺼﺮ ﺣﺎﺿﺮ را ﻋﺼﺮﻧﻴﻢ ﻋﻤﺮ اﻃﻼﻋﺎت ﻧﺎﻣﻴﺪه اﻧﺪ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   یعنی دورانی ﻛﻪ در ﻫﺮ ﺳﺎل، ﻧﻴمی از اﻃﻼﻋﺎت ﺑﺸﺮی ﻣﻨﺴﻮخ ﮔﺮدﻳﺪه و اﻃﻼﻋﺎت و داﻧﺶ ﺟﺪﻳﺪ ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ آن  ﮔﺮدد. 

وی با بیان اینکه ﺣﺪود ﻧﻴمی از ﻣﺸﺎﻏﻠﻲ ﻛﻪ اﻣﺮوز در ﺑﺴﻴﺎری از ﻛﺸﻮرﻫﺎ می ﺑﻴﻨﻴﻢ در ﭘﻨﺠﺎه ﺳﺎل ﭘﻴﺶ، وﺟﻮد ﻧﺪاﺷﺘﻪ است ﺗﻐﻴﻴﺮات  در ﺑﺎره ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ  ﺣﺮﻓﻪ ﻋﺎدی در ﻃﻮل ﻋﻤﺮﻛﺎری به شکلی است که ﺑﺮای ﻣﺮدم روزﺑﻪ روز تر می  ﺷﻮد .

موفق در ادامه بیان داشت: اﻳﻦ اﺣﺘﻤﺎل ﻛﻪ ﻓﺮد ﺟﻮاﻧﻲ ﻣﻬﺎرﺗﻲ را ﺑﻴﺎﻣﻮزد و آن را ﺗﺎ ﺣﺪود سی ﺳﺎل ﻛﺎر ﺧﻮد ﺑﺪون ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺑﻨﻴﺎدي اداﻣﻪ دﻫﺪ دﻳﮕﺮ ﺑﺴﻴﺎر ﺿﻌﻴﻒ، ﻳﺎ ﺑﻪ ﻛﻠﻲ ﻣﺤﺎل است .ﺟﺎﻣﻌﻪ ایﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ در ﺣﺎل دﮔﺮﮔﻮنی اﺳﺖ آﻣﻮزش ﻛﺎرﻛﻨﺎن ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻄﻠﻮب اﺳﺖ ﺑﻠﻜﻪ ﻓﻌﺎلیتی اﺳﺖ ﻛﻪ ﻫﺮ ﺳﺎزﻣﺎنی ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮاﻳﺶ ﻣﻨﺎبعی را در ﻧﻈﺮ ﺑﮕﻴﺮد ﺗﺎ ﻫﻤﻮاره ﻣﻨﺎﺑﻊ اﻧﺴﺎنی ﻛﺎرآﻣﺪ و ﻣﻄلعی در اﺧﺘﻴﺎر داﺷﺘﻪ باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود