Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمدحسین‌ حمیدی، رئیس پلیس راهور‌ کشور در مراسم افتتاحیه دوره آموزش ارتقای ایمنی جاده‌ای در بخش محموله‌های سوختی و خطرناک، با بیان اینکه مهم‌ترین هدف در هر سازمانی به ویژه در سازمان راهداری‌ و پلیس راهور‌ افزایش بهره‌وری است، گفت: سازمان راهداری و پلیس راهور‌ دارای مزایای‌ مدیریتی‌ بسیاری هستند و باید این مجموعه‌ها بر اساس آموزش‌های بهره‌وری و اثرگذار حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به طور معمول دوره‌های آموزشی در ابتدا از لحاظ کیفی چندان مؤثر نیستند اما ما باید به ویژه در حوزه راهوری‌، دوره‌های آموزشی ضمن خدمت را برگزار کنیم تا کیفیت را در این بخش افزایش دهیم.

سردار حمیدی تأکید کرد: تجربه ثابت کرده که برای ارتقای استاندارد‌ها و ایمنی بیشتر، دوره‌های ضمن خدمت بسیار تاثیرگذار است. ما سعی کرده‌ایم با برگزاری این دوره‌های آموزشی، میزان خطر در این بخش را کاهش دهیم.

رئیس پلیس راهور‌ کشور اظهار کرد: فرماندهان پاسگاه و رؤسای بازرسی نقش نظارتی بسیار مهمی دارند و باید در تمامی دوره‌های آموزشی حضور داشته باشند. باتوجه به اینکه مسئولیت اجرای تمامی امور بر عهده فرماندهان است، بنابراین هر مدیر و یا هر سازمانی باید مسئولیت آموزش بخش خودش را بر عهده داشته باشد.

وی با بیان اینکه حمل مواد خطرناک نیازمند آموزش‌ مهارتی خاصی است، گفت: باید پلیس راهور با همکاری مرکز آموزش سازمان راهداری‌ این دوره‌ها را با کیفیت بسیار بالایی برگزار کند تا شاهد کاهش میزان تصادفات در این بخش باشیم.

به گفته وی برگزاری دوره‌های آموزشی با کیفیت و همچنین انجام کار تیمی در این دوره‌ها لازم است و برگزاری این جلسات باید در تمامی استان‌ها تسری‌ یابد.

رئیس پلیس راهور‌ کشور در پایان گفت: برخی از دستورالعمل‌ها نیاز به اصلاح فرآیند دارد و امیدواریم در پایان برگزاری این دوره‌ها بتوانیم این فرآیندها‌ را اصلاح کنیم.

انتهای پیام/

حمل مواد خطرناک، نیازمند آموزش‌ است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در البرز
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران